KinderSpeelWeek Usquert

Blaatschapen

 

Zaterdagavond deden er 9 groepen en 1 solo artiest mee aan het Blaatschapen. Onze vermelding gaat uit naar een groep die zichzelf fantastisch in de kleding had gestoken en als we andere criteria voor jurering hadden gesteld een goede kans op de winst had gemaakt.

 

 

Dan hadden we de "lef prijs" en die ging naar de enige solo artiest van de avond

 

 

Hoewel de 'lipsync' compleet waardeloos was wisten ze met originaliteit toch een prijs te scoren.

 

 

En we konden er niet onderuit... evenals vorig jaar was ook weer dit duo paraat met een volledig strak in elkaar gezette act. Alles klopte en daarmee wonnen zij ook dit jaar weer de playbackshow.

 

 

Zaterdagavond 19:30u vangen we aan met een playbackshow. Ook de kinderen van het kleine veld zullen zich laten zien op het podium maar is verder toegankelijk voor iedereen die zijn of haar showkant wil laten schijnen.

 

De winnaar zal worden bepaald door een jury, die kijkt naar synchroniteit van de lipbeweging, het showelement van dans of andere beweging en op unieke performance, wat inhoud de keuze van de song of sketch  die word geplaybacked.

 

Oefenen van je stukje lang voordat de speelweek aanvangt kan geen kwaad, maar anders krijg je wel de tijd om tijdens de week af en toe te oefenen als soloartiest of met je zelf samengestelde groep. Als je een dansje oefent denk er dan om dat het podium niet groter is dan 3 meter bij 3 meter.

 

Je kan je aanmelden om mee te doen via het formulier hieronder  of gewoon op het Grote Veld bij de tent... even zeggen met wie je welk liedje of stukje gaat playbacken en van welke artiest. Het kan zijn dat jij je muziek zelf moet aanleveren.

 

<- Vorige activiteit | Volgende activiteit ->

 

* Je echte naam
* Artiesten of groeps naam
Hoeveel personen in je groep (eventueel namen)
* Naam liedje of stukje
Van welke artiest

Kan je zelf de muziek aanleveren?

Georganiseerd door Stichting Speelweekcommissie Usquert